Vežite se - u kina stiže ‘Južni vjetar: Ubrzanje’

  • 28.10.2021
  • Iz drugih medija
  • Slavonski Portal

Svečana premijera nastavka najgledanijeg regionalnog kino hita, uz nazočnost glumaca i ekipe filma, održati će se 9. studenog u CineStaru Zagreb u Branimir mingle mallu

 

 

Stiže nam drugi dio franšize Južni vjetar koji je oduševio cijelu regiju. Podsjetimo, prvi film ‘Južni vetar’ redatelja Miloša Avramovića je 2018. godine postao najgledaniji film u regiji u prethodne dvije dekade. Nakon filma je snimljena serija od 14 epizoda, a sad život glavnog lika Petra Maraša nastavlja tamo gdje je serija stala.

 

Vjerujemo stoga da će sve obožavatelje ove fantastične akcijske franšize oduševiti vijest da `Južni vjetar: Ubrzanje` premijerno stiže u utorak 9. studenog u CineStar Zagreb u Branimir mingle mallu gdje će se održati svečana premijera kojoj će nazočiti i ekipa filma.

 

Zbog velikog interesa publike CineStar je za tu večer omogućio posjetiteljima da osiguraju svoja mjesta u više dvorana CineStara Zagreb, kako bi svi fanovi dobili priliku prvi pogledati film upravo u društvu svojih idola - Maraša i Baće.

 

Premijeru su najavili i glumci iz filma:

 

 

Miloš Biković: https://youtu.be/AIL-ai8pOpI

 

Miodrag Radonjić: https://youtu.be/UUKjdiD5Fdo

 

Petar Maraš u novom filmu koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države. U želji da proširi i ozakoni posao, nezakonito stečeni novac Maraš ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vjernim Baćom odlazi u istočnu Srbiju. Tamo saznaje vijesti zbog kojih će biti prisiljen promijeniti planove i vratiti se na ulicu. Život na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcijske scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

 

Redatelj Avramović i njegova ekipa zasigurno neće razočarati publiku, pokazali su to već na rasprodanoj projekciji filma ovo ljeto u pulskoj Areni.

 

Miloš Biković i Miodrag Radonjić ponovo su u ulogama Maraša i Baće, a podršku im daje Car, kojeg glumi legendarni Miki Manojlović.  Luka Grbić je u ulozi mlađeg Maraša, dok je vodeća ženska junakinja Jovana Stojiljković. Kako se film dijelom snimao i u Hrvatskoj, između ostalih ćemo u ovom dijelu gledati i Gorana Navojca, te Aleksandra Berčeka, Mariana Valeva, Zacharyja Baharova, Maka Marinova, Anastasiu Everall i mnoge druge.

 

Scenarij potpisuju redatelj Miloš Avramović i Petar Mihajlović, dok su producenti filma Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

 

`Južni vjetar: Ubrzanje` u distribuciji Blitza stiže premijerno 9. studenog, a 11. studenog u redovnu kino distribuciju diljem Hrvatske.

 

Ulaznice za premijeru s ekipom filma 9. studenog, kao i za redovne projekcije od 11. studenog su u prodaji i možete ih kupiti već danas na: https://bit.ly/3BokzMn ili na blagajnama kina.

 

 

Službene stranice filma ‘Južni Vjetar: Ubrzanje’:

 

Instagram: https://www.instagram.com/juznivetarfilm

Facebook: https://www.facebook.com/JuzniVetarFilm

YouTube: https://www.youtube.com/c/Juznivetarfilm

IMDb: https://bit.ly/IMDb_juznivetarubrzanje